ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ

Υπηρεσία Συναρμολόγησης

Η υπηρεσία μεταφορών κ΄ συναρμολόγησης αφορά αποκλειστικά την πόλη των  Πατρών και σε κοντινές περιοχές που είναι σε ακτίνα ως 20 χιλ. από την έδρα της εταιρίας μας.   

Τώρα για περιοχές που βρίσκονται πέρα των 20 χιλ. ο πελάτης έχει την υποχρέωση μετά από συνεννόηση με την εταιρία μας να χρεωθεί με έξτρα μεταφορικά, καύσιμα, πλοία, γέφυρα κτλ. 

Το κόστος αποσυναρμολόγησης, τοποθέτησης κ΄ συναρμολόγησης, δεν συμπεριλαμβάνονται στην μεταφορά των προϊόντων, όπως εργασίες καθαρισμού, ηλεκτρολογικές κ΄ ηλεκτρολογικές εργασίες, υδραυλικές εργασίες, και μεταφοράς παλαιών επίπλων.

Τώρα το κόστος αποσυναρμολόγησης, τοποθέτησης κ΄ συναρμολόγησης, των προϊόντων στον χώρο όπου επιθυμεί ο πελάτης (αγοραστής) θα πρέπει να έχει προ συνεννοηθεί με την εταιρία μας για τα έξτρα έξοδα σε (€) ανά προϊών ή ανά (τμχ ) ώστε να είναι αποδεκτό από τον πελάτη πριν την άφιξη του συνεργείου μας στον χώρο σας.

Μετά το τέλος τον εργασιών ο πελάτης (αγοραστής) υποχρεούνται στην εξόφληση άμεσα τα δεδουλευμένα των εργασιών με μετρητά (€) στο παρόν συνεργείο, εφόσον φυσικά δεν έχει τακτοποιήσει προγενέστερα εξολοκλήρου το σύνολο του λογαριασμού του (εμπορευμάτων κ΄εργασιών ) στην εταιρία μας « Ασημακόπουλος Λ. & Σια οε »

Τα έπιπλα που είναι προς συναρμολόγηση, πριν την παρουσία του συνεργείου στον χώρο σας θα πρέπει να βρίσκονται είδη στον σημείο που επιθυμείτε  (δωμάτιο, μπαλκόνι, εξωτ. χώρο) ο οποίος θα πρέπει να είναι καθαρός και άδειος, όπου στην συνέχεια θα συναρμολογηθούν από τα παιδιά του συνεργείου μας.

Το συνεργείο συναρμολόγησης δεν αναλαμβάνει την μεταφορά των εμπορευμάτων  (Έπιπλων, κ.τ.λ.) μεταξύ ορόφων και διαφορετικών χώρων της οικίας.

Σε περίπτωση που οι εργασίες διακοπούν για λόγους που δεν οφείλονται σε  υπαιτιότητα του συνεργείου μας, αλλά σε αίτημα του πελάτη για διάφορους λόγους που μπορεί να ισχυριστεί θα υπάρχει ελάχιστη χρέωση επίσκεψης 30 €.

Για αγορές άνω των 1.500 € ισχύει προνομιακή χρέωση συναρμολόγησης, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.