ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Όροι  &  Προϋποθέσεις:

Το epiplo24.gr είναι ένας ισότοπος που εκθέτει / διαθέτει & πουλάει τα προϊόντα του μέσω του ηλεκτρονικού εμπορίου στο διαδίκτυο ( Internet ) είναι ιδιοκτησία της εταιρίας « Ασημακόπουλος Λ. & Σια  ο.ε. » που εδρεύει στην πόλη τον Πατρών στην Ελλάδα εδώ και 35 χρόνια… Α.Φ.Μ. (084103066) Δ.Ο.Υ. (ΠΑΤΡΩΝ)


Επισκέπτες:

Καλούνται όλοι οι επισκέπτες/τριές, χρήστες/τριές τα μέλη/πελάτες, οι οποίοι  οφείλουν την υποχρέωση να έχουν ενημερωθεί για τους όρους κ΄ προϋποθέσεις  του ηλεκτρονικού μας καταστήματος epiplo24.gr, πριν προβούν σε οποιαδήποτε παραγγελία σε αυτό. Οι όροι/προϋποθέσεις του epiplo24.gr  έχουν ισχύ για τους επισκέπτες/τριές, χρήστες/τριές τα μέλη/πελάτες, για τις αγορές προϊόντων από το epiplo24.gr  ανεξαρτήτως ποσού σε ( € ) που πωλούνται από αυτό.


Όροι:

α) Η εταιρεία « Ασημακόπουλος Λ. & Σια  ο.ε. » ιδιοκτήτης της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας του διαδικτυακός τόπος του epiplo24.gr διατηρεί το κάθε δικαίωμα να τροποποιεί, μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους / προϋποθέσεις των συναλλαγών που γίνονται από την ιστοσελίδα epiplo24.gr

β) Η epiplo24.gr δεν αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες/τριές που χρησιμοποίησαν την ιστοσελίδα epiplo24.gr για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω από της ιστοσελίδα αυτής. Συνεπώς οι παρόντες όροι/προϋποθέσεις μπορούν να αναθεωρούνται και να ενημερώνονται οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς καμία προγενέστερη προειδοποίηση, από την epiplo24.gr προς τους χρήστες/τριές.

Οι δε χρήστες/τριές αυτής της ιστοσελίδας παρακαλούνται να ελέγχουν ανά τακτά διαστήματα τους εν λόγω όρους/προϋποθέσεις για τυχόν τροποποιήσεις, αλλαγές, της παρούσας ηλεκτρονικής ιστοσελίδας, αλλιώς συνεπάγεται ότι αποδέχονται όλες τις μονομερώς ενδεχόμενος τροποποιήσεις της epiplo24.gr

γ) Το epiplo24.gr δεσμεύεται εν μέρη ως προς την έμμεση πληρότητα, εγκυρότητα των πληροφοριών της ιστοσελίδα της τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των αναγκαίων χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν ξεχωριστά που διατίθεται στο ηλεκτρονικό της κατάστημα epiplo24.gr με την επιφύλαξη όμως τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής μας ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας ή λόγου ανωτέρου βίας.

  

Ευθύνη μας:

Το epiplo24.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για την διαθεσιμότητα των προϊόντων της του ηλεκτρονικού καταστήματος epiplo24.gr αλλά σας εγγυάται για την άμεση ενημέρωση των καταναλωτών της περί διαθεσιμότητας ή μη των προϊόντων του.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα του epiplo24.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιαστούν στους χρήστες όταν επιχειρούν να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο ή και κατά την διάρκεια χρήσης αυτού.

Επίσης η εταιρεία μας ουδεμία ευθύνη έχει για παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις σε προϊόντα τρίτων για υπηρεσίες ή πληροφορίες που διατίθενται μέσω της ιστοσελίδα epiplo24.gr

Οποιαδήποτε πληροφορία διατίθεται από άλλο site, παρέχεται μόνο για την δική σας διευκόλυνση και δεν ευθυνόμαστε εμείς για τα περιεχόμενα αυτών, τον οποίο οι εταιρίες τους  διαχειρίζονται τους ηλεκτρονικούς τους επισκέπτες και τις υπηρεσίες τους στα site αυτά.

Πνευματική ιδιοκτησία:

Η ιστοσελίδα epiplo24.gr είναι ένας από τους ο διαδικτυακούς τόπους της  εταιρίας «Ασημακόπουλος Λ. & Σια  ο.ε.»

Το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, του epiplo24.gr που αναρτώνται από την εταιρία «Ασημακόπουλος Λ. & Σια  ο.ε.» με έπιπλα εξωτερικού κ΄ εσωτερικού χώρου συμπεριλαμβανομένων εικόνων, φωτογραφιών, γραφικών, σχεδίων και κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της epiplo24.gr  και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού και ευρωπαϊκού δικαίου. 

Συνεπώς απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, ψηφιακή εγγραφή ή αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, μεταπώληση, ή παραπλάνηση του Έλληνα πολίτη. 

Η αναπαραγωγή, επανέκδοση, ανακοίνωση, μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου του epiplo24.gr με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς, διαφημιστικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης  γραπτής άδειας της εταιρίας «Ασημακόπουλος Λ. & Σια  ο.ε.»

Υποχρεώσεις Χρηστών:

Όλοι οι χρήστες/τριές της ιστοσελίδας epiplo24.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν τον διαδικτυακό τόπο της epiplo24.gr για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου διότι είναι παράνομο, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, δυσφημιστικό, άσεμνο, με σκοπό να αποτελεί παραβίαση των άλλων χρηστών του διαδίκτυού. 


ΔΙΑΦΟΡΕΣ:  
(Φυσικού & Ηλεκτρονικού Καταστήματος)

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα του epiplo24.gr δημιουργούνται πολλές φορές  προϊόντα με Τιμές « προσφορών, internet, κόστους  » όπου η τιμή των προϊόντων αυτών πολλές φορές διαφέρουν σημαντικά από την τιμή του φυσικού καταστήματος όπου για να έχουν ισχύει θα πρέπει οι αγορές σας να είναι μόνο μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, epiplo24.gr

Η δε αποστολή στον χώρο σας γίνετε με έξτρα χρέωση μεταφορικών και παράδοση των προϊόντων στο πεζοδρόμιο, εφόσον όμως επιθυμείτε και την παροχή συναρμολογήσεις στον χώρο γίνετε κατόπιν συμφωνίας, διαφορετικά μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα στην αρχική τους συσκευασία (box) από το φυσικό κατάστημα, εντός περίπου 6/10 εργάσιμων ημερών.

Οι Τιμές « internet » έχουν ισχύει μόνο για πληρωμές της μετρητής με κατάθεση σε τραπεζικούς λογαριασμούς ή μέσω χρεωστικής / πιστωτικής κάρτας της εταιρίας « Ασημακόπουλος Λ. & Σια  ο.ε. »

Επίσης θα πρέπει να γνωρίζετε ότι κάθε παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα epiplo24.gr θα πρέπει να προπληρωθεί ηλεκτρονικά στην εταιρία «Ασημακόπουλος Λ. & Σια  Ο.Ε.» μέσου των τραπεζικών τους λογαριασμών και όχι στο φυσικό κατάστημα, διαφορετικά θα χρεωθείτε με την τιμή του φυσικού καταστήματος, εκτός και έχει επέλθει προηγούμενος συμφωνία με την εταιρία «Ασημακόπουλος Λ. & Σια  ο.ε.»

Παρότι καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ακριβή αναγραφή των στοιχειών, τιμών, μεγεθών, πληροφοριών, των προϊόντων μας στο ηλεκτρονικό κατάστημα epiplo24.gr δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο εμφάνισης τυπογραφικών ή ανθρώπινων λαθών, σε τιμές, χαρακτηριστικά, διατάσεις των προϊόντων κτλ.

Για τον λόγο αυτό σάς συνιστούμε ότι εάν το επιθυμείτε πριν από κάθε ολοκλήρωση της κάθε παραγγελία σας και πριν την πληρωμή σας να επικοινωνείτε μαζί μας για την επιβεβαίωση της τιμής, μεταφορικών ή ακόμα και των χαρακτηριστικών των προϊόντων με το Τμήμα Εξυπηρέτησης πελατών στο 2610-525 524 ή μέσω της φόρμας του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου asim-l@otenet. ή  info@epiplo24.gr

Καθυστέρηση της παραγγελιά σας:   

Πέντε λόγοι: ( 5 )

α) Το προϊόν έχει « καθυστέρηση » διότι το παραλάβαμε και εμείς από τον δικό μας προμηθευτή με καθυστέρηση με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να σας το αποστείλουμε στο χρονικό διάστημα που υπολογίζαμε. 

β) Διότι πολλά από τα προϊόντα μας, παραγγέλνονται από μια πολύ μεγάλη γκάμα προμηθευτών είτε εντός Ελλάδος είτε συνεργατών μας που οι έδρες τους βρίσκονται σε Διεθνή χώρο. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις όπου οι παραγγελίες μας μπορεί να έχουν «καθυστέρηση» στο χώρο του τελωνείου ή σε μια από τις μεταφορικές εταιρίες όπως ( θαλάσσιες, οδικές, κτλ.) με αποτέλεσμα να μην έχουμε και εμείς τα αντίστοιχα εμπορεύματα στις αποθήκες μας όταν τα υπολογίζαμε.

γ)  Το προϊόν που παραγγείλατε έχει καταργηθεί και δεν είναι πια διαθέσιμο, στην περίπτωση αυτή η εταιρία μας πιθανόν να επικοινωνήσει μαζί σας εντός 4/6 εργάσιμων ήμερων ώστε να σας δώσει άλλες εναλλακτικές λύσεις.

δ)  Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών κάθε μορφής,  καθώς και σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσουν την μεταφορά των προϊόντων και της παράδοσης προς εμάς ή τον πελάτη μας.

ε)  Σε περίπτωση που είναι αδύνατη μαζί σας η τηλεφωνική επικοινωνία ή μέσω (e-mail) (sms) και παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα με την παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν ή με την πληρωμή του, ή με την μεταφορά του ή επειδή τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά.

Ασφάλεια συναλλαγής: 

Η epiplo24.gr αναγνωρίζει τη σημασία της ασφαλείας των προσωπικών σας στοιχείων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να μην διαρρεύσουν προς τρίτους έτσι εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια στις αγορές σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες  σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες από την epiplo24.gr «Ασημακόπουλος Λ. & Σια ο.ε.»

Τα Ερωτήματα σάς: 

Η παρούσα δήλωση αφορά το epiplo24.gr «Ασημακόπουλος Λ. & Σια  ο.ε.»

Όταν μας στέλνετε ένα ερώτημα / αίτημα προς το epiplo24.gr με e-mail,  και οι πληροφορίες που μας ζητάτε παρέχονται από τους συνεργάτες μας και φυσικά επιτρέπονται από αυτούς να τις χρησιμοποιήσουμε ώστε να σας απαντήσουμε ηλεκτρονικά στην ερώτησή που θα έχετε κάνει, θα έχετε άμεση απάντηση εντός 2/6 εργάσιμων ημερών.

Παρόλα αυτά εάν μας δώσετε ψεύτικη η λανθασμένη ηλεκτρονική  διεύθυνση αυτές οι πληροφορίες δεν θα μπορούν ποτέ να αποστέλλουν. Αγορά Προϊόντων:

α)  Στις σελίδες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος epiplo24.gr μπορείτε να βρείτε προϊόντα για τον Εξωτερικό  κ΄ Εσωτερικό χώρο του σπιτιού σας. 

Έπιπλα Κήπου, Εσωτερικού Χώρου, Επαγγελματικός Εξοπλισμός, Στρώματα Ύπνου, Έπιπλα Γραφείου, Μικροέπιπλα, Φωτιστικά, κ.τ.λ.

β)  Σε περίπτωση που ψάχνετε για κάποιο συγκεκριμένο προϊόν χρησιμοποιήστε την «αναζήτηση» ή τα «φίλτρα» και θα σας καθοδηγήσουν κατ' ευθείαν στη συγκεκριμένη επιλογή που αναζητήσατε. 

γ) Επίσης δεν αποκλείουμε κάποιες φορές να υπάρχουν περιπτώσεις λαθών  σε τιμές, χαρακτηριστικά, πληροφορίες ειδών, των προϊόντων μας… 

Για την δική σας και μόνο ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των αγορών σας παρακαλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν μας προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή/υψηλή τιμή ή λάθος χαρακτηριστικών σε σχέση με την υπόλοιπη αγορά και πριν προχωρήσετε στην παραγγελία σας να το αναφέρεται  επικοινωνώντας με το Τμήμα Εξυπηρέτησης πελατών στο 2610 525 524 ή μέσω της φόρμας του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου asim-l@otenet. ή  info@epiplo24.gr

δ) Όταν η παραγγελίας σας θα είναι έτοιμη για παραλαβή και εφόσον επιθυμείτε να την παραλάβετε από το φυσικό μας κατάστημα. Θα πρέπει πρώτα κατόπιν συνεννοήσεως να τακτοποιήσετε την πληρωμή σας με κατάθεση μετρητών σε κάποιων από τους τραπεζικούς λογαριασμούς ή μέσω χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας της εταιρίας « Ασημακόπουλος Λ. & Σια ο.ε. » Δηλαδή πρώτα πρέπει να έχετε προεξοφλήσει το σύνολο των αγορασθέντων προϊόντων και μετά να παραλάβετε τα προϊόντα σας από το φυσικό κατάστημά μας στην πόλη των Πατρών << Ακτή Δυμαίων 100 >> διαφορετικά θα χρεωθείτε με τις τιμές του Φυσικού καταστήματος.

ε) Σε περίπτωση που στην παραγγελία σας υπάρξει κάποια εκκρεμότητα  τότε θα σας ενημερώσουμε εντός 3/6 εργάσιμων ήμερων με e-mail ή θα επικοινωνήσουμε μαζί σας στα τηλέφωνα που μας έχετε δώσει.

στ) Τα περισσότερα εμπορεύματα (δέματα) περίπου κατά το 80 / 90% έρχονται σε κιβώτια (ασυνάρμολόγητα) ώστε να μην διακινδυνεύουμε τυχόν φθορές κατά την μεταφορά τους αλλά να ελαχιστοποιείται και το κόστος των μεταφορικά τους.

Το ΔΙΚΑΙΟ:

Οι όροι και προϋποθέσεις χρήσης του διαδικτυακού τόπου, epiplo24.gr  της εταιρίας « Ασημακόπουλος Λ. & Σια  ο.ε. » καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση ή αλλοίωσή τους διέποντας και συμπληρώνοντας από το ελληνικό δίκαιο. Το παρόν αποτελεί την συμφωνία μεταξύ του διαδικτυακού τόπου epiplo24.gr με τους χρήστες/τριές του epiplo24.gr και των υπηρεσιών του και δε δεσμεύει μόνο αυτούς. 

Καμία αλλαγή των όρων αυτών δε θα λαμβάνεται υπόψη και δε θα αποτελεί  τμήμα της συμφωνίας αυτής, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως από την εταιρία «Ασημακόπουλος Λ. & Σια  ο.ε.» του epiplo24.gr αλλά και από σφραγίδα αυτής.

Η όποιες δήποτε διαφορές, παράπονα αναφορικά με το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου epiplo24.gr της « Ασημακόπουλος Λ. & Σια  ο.ε. » θα επιλύεται μόνο από τα αρμόδιες αρχές, στα Δικαστήρια των Πατρών και προς αποκλεισμό όποιας δήποτε άλλης αρμόδιας δικαιοδοσίας του ελληνικού δίκαιου.

ΤΕΛΟΣ…  ΣΥΝΦΩΝΕΙΤΑΙ:

Το ηλεκτρονικό κατάστημα, epiplo24.gr της εταιρίας «Ασημακόπουλος Λ. & Σια ο.ε.»  λειτουργεί υπό τους όρους και προϋποθέσεις που παρατίθενται ως ανωτέρων.

Η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος προϋποθέτει την αποδοχή, όλων των ανωτέρων όρων και προϋποθέσεων της epiplo24.gr της εταιρίας «Ασημακόπουλος Λ. & Σια  ο.ε.»

Επομένως, εάν ο χρήστης διαφωνεί με κάποιους ή όλους τους όρους χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας οφείλει να απέχει από τη χρήση αυτής, αλλιώς τεκμηριώνεται αυτόματα ότι έχει αποδεχτεί όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις λειτουργίας της epiplo24.gr της εταιρίας « Ασημακόπουλος Λ. & Σια  ο.ε. »

Έτσι, η χρήση αυτού του διαδικτυακού τόπου epiplo24.gr (πλοήγηση, περιήγηση, παραγγελία & κ.τ.λ.) υποδηλώνει συμφωνία με τους Γενικούς Όρους Χρήσης, τους οποίους και παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά πριν το χρησιμοποιήσετε το e-shop της epiplo24.gr της εταιρίας « Ασημακόπουλος Λ. & Σια  ο.ε. »

Για το λόγο αυτό είναι κύριο μέλημα των ιδιοκτητών να παραθέσουν τους κάτωθι όρους δικαιωμάτων και υποχρεώσεων τόσο των δικών τους όσο και των χρηστών  της epiplo24.gr


Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση σας !!!