ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η εταιρία μας «Ασημακόπουλος Λ. & Σια ο.ε.» υπηρετεί με συνέπεια εδώ και 35 χρόνια περίπου, τον Εξωτερικό Χώρου του σπιτιού σας αλλά και του Επαγγελματικού σας χώρου.

Η συλλογή μας εμπλουτίζετε συνεχώς και ανανεώνεται ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις της διεθνούς αγοράς, έτσι ώστε ο κάθε ένας από τους πελάτες μας να μπορεί να βρει στη συλλογή μας ακριβώς αυτό που χρειάζεται, ποιότητα και την καλύτερη τιμή της αγοράς.

Οι συνεργάτες μας, όπως μεγάλες εισαγωγικές εταιρίες, κατασκευαστές επίπλων και οι πελάτες μας όλοι πολύτιμοι για εμάς, στηρίζουν προπάντων τον πρωταγωνιστικό μας ρόλο στον πλέον ανταγωνιστικό εμπορικό τομέα του επίπλου γενικά.

Επίλεκτοι συνεργάτες όπως, Ελληνικοί κ΄ Ξένοι, Οίκοι με ελεγμένα και ποιοτικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές με άμεση εξυπηρέτηση από εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτουν πριν αλλά και μετά την πώληση, πάντα με φιλική διάθεση και σεβασμό στον άνθρωπο που βρίσκεται απέναντι τους.

Διεθνείς Οίκοι… & Έμπειροι Έλληνες κατασκευαστές

Όπως αποκλειστικότητες διάφορων εταιριών, Viffaco/Vietnam, Teak/Holland, Kwa/Sudden, ACAC/Vietnam, Rattan/Spain, Scab/Italy, Grosfillex/France, Werzalit/France Gaber/Italy, Nardi/Italy, Novussi/Turkey, Hpl/Germany,
μαζί με μεγάλες συνεργασίες όπως Pedrali, Tilia/Turkey, AG/Greece, AL/Greece, HM/Greece, Ww/Greece, Velco/Greece, Unigreen/Greece, Zr/Greece, Eldico/Greece, κ.λ.π. σας εξασφαλίζουν υψηλά STANDARDS στα προϊόντα, που σας προωθούμε.

Η συνεχής ενημέρωση & εκπαίδευση των στελεχών μας, η αξιοπιστία των συνεργατών μας και των προϊόντων που προωθούμε, καθώς επίσης και η μεγάλη γκάμα των πελατών μας αποδεικνύουν, πως η σταθερά ανοδική πορεία μας έχει βάσεις και προοπτικές!!!

Στο Site μας epiplo24.gr μπορείτε να μάθετε περισσότερα για εμάς από τα έργα μας και τα νέα της εταιρίας μας αλλά και να περιηγηθείτε στην μεγάλη γκάμα των προϊόντων που σας προσφέρουμε και ξεπερνούν τα 12.000 είδη.

Πάνω από όλα όμως, σας περιμένουμε από κοντά στον εκθεσιακό μας χώρο στην πόλη των Πατρών όπου μέσα σε 1.100 m² κ΄ 4 ορόφους θα σας ξεναγήσουμε με επίκαιρες προτάσεις από όλο τον κόσμο και θα σας προτείνουμε εξειδικευμένες λύσεις για τον εξωτερικό, επαγγελματικό και εσωτερικό σας χώρο.

Όπως:

Για τον εξωτερικό χώρο, Σαλόνια, Τραπεζαρίες, Πολυθρόνες, Καρέκλες Σκαμπό, Ξαπλώστρες, Ομπρέλες, Catering, Ψησταριές.

Όπως και για τον εσωτερικό χώρο, Σαλόνια, Τραπεζαρίες, Πολυθρόνες, Καρέκλες, Σκαμπό, Τραπεζαρίες Κουζίνας, Καναπέδες, Κρεβάτια, Στρώματα, Γραφεία, Πολυθρόνες, Παιδικά Δωμάτια, και ολοκληρωμένα συστήματα για Δωμάτια Ξενοδοχείων κ΄ Γραφείων αλλά κ΄ διακοσμητικά αντικείμενα όλα στη διάθεση σας.

Το Epiplo24.gr σημαίνει πρωτοπορία για αυτό καλούμαστε να κάνουμε πράξη στο χώρο του Επίπλου Εξωτερικού κ΄ Εσωτερικού χώρου τόσο στις υπηρεσίες μας όσο και στις προτάσεις μας σε Επαγγελματικό Εξοπλισμό!!!

Ο σεβασμός, η ειλικρίνεια, η ακεραιότητα & η ομαδικότητα είναι το επίκεντρο της εταιρίας μας.

Σας ευχαριστούμε πολύ!!!